top of page

Direct klaar portret voor €39,00

Soms wil je niet een volwaardige portretshoot maar wil je gewoon een leuk portret van je hond, gewoon omdat ie zo lief is. Of omdat ie net bij de trimmer is geweest en er zo mooi uitziet. Of van jullie samen, omdat hij zoveel van jou houdt. 

En dan wil je snel weer buiten staan met een leuke foto die je thuis direct in de kast kan zetten zodat je 'm meteen kan bewonderen.

Dat kan! 

Voor slechts €39,00 boek je een Direct Klaar Portret. We zijn dan niet veel langer bezig dan bij een pasfoto en je kan meteen de leukste foto uitkiezen. Bovendien bewerken we de foto nog leuk voor je na.​

Ook drukken we hem direct voor je af in 10x15 cm en lijsten we hem voor je in in een houten Nielsen lijst (natuurlijk FSC hout en niet gemaakt door mensen die daarbij worden uitgebuit).

 

En wat nog mooier is dat je gewoon zonder afspraak kan binnen lopen. *​

​Wil je toch meer tijd en dus een sprekender foto dan boek je een een echte fotoshoot. Bijvoorbeeld een Portret Shoot t.w.v. €290,00. Daar zit niet alleen de fotografie bij in, maar ook het nabewerken en ook de afdrukken.

Of als je nog niet weet wat voor afdrukken je wil, boek je een Studio Lite shoot, voor maar €130,00. Dan kan je altijd later nog bepalen of je dat schitterende kunstwerk van je hond wil van 80x120cm of toch een album met alle bijzondere beelden. 

Klik hier voor meer info daarover.

Toch een afspraak maken voor een Direct Klaar Portret? Dat mag natuurlijk altijd. 

be happy

play with your dog

* Staan er afspraken of is het druk vragen we een beetje geduld van je. 

bottom of page