top of page

De spelregels

Het Genootschap speelt volgens de MCR regels. Maar ook als u de NTS regels, Ricchi of Hong Kong Mahjong wilt leren spelen, kunt u bij ons terecht.

De Oefentafels 

Wilt u vrijblijvend kennismaken met het Mahjongspel? Wij vinden dat u het spel het beste leert door het gewoon te doen. Om u de beginselen eigen te maken, kunt u 6 sessies aan onze oefentafels boeken.  U maakt dan tijdens de reguliere speelavonden kennis met het spel en de Mahjong Competition Rules. 

 

De avonden starten om 19.30 uur. Iedere deelnemer ontvangt de eerste keer een handig mapje met spelregels en een praktische MCR scorekaart, die van pas komt tijdens het spel; maar ook als u besluit in de toekomst aan landelijke of internationale toernooien deel te nemen.

 

De kosten voor 6 sessies bedragen €35,- per persoon. Daarnaast betaalt u per speelavond een klein bedrag voor de locatie en koffie, thee of fris. Hierna besluit u of u door wil gaan en lid wil worden van Het Mahjong Genootschap. Als u toegelaten wordt tot Het Genootschap, betaalt u geen inschrijfkosten.

bottom of page