top of page

Meespelen?

 

Eén telefoontje is voldoende om u aan te melden voor een speelavond en zo vrijblijvend kennis te maken met het spel en de spelers.

Telefoon:  06 - 55 86 39 25

Lidmaatschap

Wie lid wil worden van Het Mahjong Genootschap, kan hiertoe een verzoek indienen bij een van onze leden.

De lidmaatschapskosten bedragen voor het eerste (kalender)jaar dat u lid bent €25,-. Daarna bedragen de kosten €52,- per jaar. Daarnaast betaalt u per speelavond een klein bedrag voor de locatie en voor koffie, thee of fris. Het Genootschap is als club aangesloten bij de Nederlandse Mahjong Bond. Als u wordt toegelaten tot het Genootschap, wordt u ook automatisch lid van de Bond. Als lid van de Nederlandse Mahjong Bond ontvangt u zo'n zeven keer per jaar de nieuwsbrief, waarmee u op de hoogte blijft van het reilen en zeilen binnen de (inter)nationale wereld van Mahjong. Bovendien kunt u dan als recreant deelnemen aan landelijke en eventueel ook internationale toernooien. Gastleden betalen €28,- per jaar.

 

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld voor nieuwe leden bedraagt €5,-. Hiervoor ontvangt u een handig mapje met de MCR spelregels en een praktische MCR scorekaart, die van pas komt tijdens het spel.

bottom of page