top of page
  • Rode Draak

11 maart 2024

De avond begon met rozen voor Ilse. Ze kreeg die van de mee-eters van vorige week maandag. Er waren 11 spelers op deze competitieavond aanwezig, bijna 3 volle tafels dus.


Aan de Windentafel zaten Ilse, Arjon, JoyB en Margreet. Arjon ging meteen aan de leiding en stond die plaats ook niet meer af. JoyB bleef lang op de tweede plaats, maar in de laatste ronde maakte een mooie selfpick van Margreet een einde aan haar illusie, daarmee kreeg Margreet 2 punten, JoyB 1 en helaas voor Ilse bleven er geen punten meer over.


Bij de Drakentafel viel vooral op dat Ton in een wel erg gulle bui was, hij gaf 6 spellen weg! Begon hij na de eerste ronde nog in de plus, er restte aan het eind voor hem slechts nul punten. Anita had zich duidelijk voorgenomen om weer eens 4 punten te halen, en ja hoor dat lukte. De 1 en 2 punten moesten verdeeld worden tussen Marion en Marga. Ze wisselden elkaar af en maakten het zo nog spannend, uiteindelijk waren de 2 punten voor Marga.


Dan nog de Bloementafel. Rik was hier heer en meester, met maar liefst 5 selfpicks was hij onbereikbaar. De strijd tussen Tara en Chris om de andere punten ging gelijk op. Na de eerste ronde stond Tara voor, daarna Chris. Met een selfpick voor Tara in het laatste spel viel de uiteindelijke beslissing, de 2 punten waren voor haar.


In het klassement zijn de top 3 gelijk gebleven, maar hebben Marga en Rik wel stuivertje gewisseld. De stand is dus Ton, Rik, Marga.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

8 april 2024

Deze avond waren er geen plaaggeesten aanwezig. Voor iedereen gold dus : May the Wong be with you. Aan de Windentafel was de Wong wel heel exclusief aanwezig voor Ilse. Joy, Margreet en Tara moesten h

25 maart 2024

Het was een onrustige competitieavond.... er was niet alleen Wong aanwezig maar er waarde een boosaardige Gui ( geest ) rond. Die Gui ging van de ene tafel naar de andere en zorgde overal voor een va

bottom of page