top of page
  • Rode Draak

15 januari 2024

De start van het nieuwe competitiejaar. Er is een nieuwe "spelregel", van de 20 wedstrijdresultaten tellen alleen de 15 beste mee. Op deze eerste avond waren we bijna compleet, 2 tafels van 4 spelers en eentje met 3.


Om maar met die laatste te beginnen, de Drakentafel met Rik, Arjon en Marga. De eerste twee ronden gingen Rik en Arjon aan kop en stond Marga in de min, maar.... in de derde ronde maakte Marga een klapper die waarschijnlijk dit hele jaar niet meer is in te halen.


Ze had een hand die uiteindelijk 537 punten opleverde. Ze had de vier grote winden, allemaal troefstenen, 3 gesloten pungs, zelf getrokken....kortom meteen een sollicitatie naar de prijs van de hoogste jaarscore!

Gefeliciteerd Marga!


Aan de Windentafel begon Anita vol zelfvertrouwen en won de eerste ronde. Dat liet Ton niet op zich zitten en hij kwam in de tweede ronde langszij om het daarna met de winst af te maken. Marion en Christine maakten tegen dit geweld geen kans.

De Bloemen tafel was het toneel van veel remises. Chris was in een gulle bui en gaf 5 spellen weg, ze eindigde dan ook als laatste. Ilse was in the winning mood, niemand kon haar bijhouden hoewel Joy nog een poging deed, zij eindigde als tweede, Margreet werd derde.

De kop is er af voor 2024, de uitdaging ligt op tafel, wie gaat Marga nog overtreffen?



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

8 april 2024

Deze avond waren er geen plaaggeesten aanwezig. Voor iedereen gold dus : May the Wong be with you. Aan de Windentafel was de Wong wel heel exclusief aanwezig voor Ilse. Joy, Margreet en Tara moesten h

25 maart 2024

Het was een onrustige competitieavond.... er was niet alleen Wong aanwezig maar er waarde een boosaardige Gui ( geest ) rond. Die Gui ging van de ene tafel naar de andere en zorgde overal voor een va

bottom of page