top of page
Rode Draak

15 juli 2024

Dit was de laatste competitieavond voor de zomerstop, er waren twee volle speeltafels. De Wong was deze avond verdeeld over de spelers volgens het principe "the winner takes it all". Aan beide tafels was er 1 speler die heel veel meer punten scoorde dan de andere drie.


Aan de Windentafel begon Marga rustig en liet ze Tara nog even in de waan dat ze winnen kon. Na de eerste ronde sloeg ze hard toe, op een na won ze alle spelletjes waarvan twee keer met een selfpick. Ze eindigde ruim in de plus terwijl Tara, Marion en Ton negatief scoorden. Tara kreeg nog 2 punten, Marion eentje en voor Ton bleven er geen punten meer over.


Aan de Drakentafel had Anita geen genade met de andere spelers. Meteen in de eerste ronde sloeg ze toe. Toen de wind uit het noorden kwam, kreeg ze van Chris de ontbrekende steen voor de 13 wezen.


Fijn voor Anita, Chris was al meteen knock out. Hiermee was het geluk voor Anita nog niet op. In de zuidronde won ze alle spellen, in de west- en noordronde nog 2. Van al haar gewonnen spellen was er 4 keer een selfpick.... Rik probeerde nog wat tegenspel te bieden en kwam daardoor op een klein positief aantal punten, Joy heeft niets weggegeven een eindigde daardoor als derde, Chris had het nakijken. Anita heeft met een monsterscore van 568 mahjongpunten een nieuw record gevestigd, gefeliciteerd!


In de top 3 van de competitie is niets veranderd. de volgorde blijft Anita, Ton, Rik. Marga heeft Chris van plaats nr 4 verdreven.


Nu gaan we de zomer gebruiken om nieuwe energie op te doen en om bij te komen van deze bijzonder speelavond.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

7 oktober 2024

Er waren 10 spelers deze avond. Af en toe was het weer flink luidruchtig, maar er gebeurde ook wel wat. De stand van de competitie was...

9 september 2024

De zomer lijkt nu echt voorbij, hoewel het tijdens het spelen nog flink warm werd. Er werd flink met waaiers gewapperd. Acht spelers...

1 Juli 2024

Dit was de eerste officieel zomerse competitieavond. De verwachtingen waren hoog gespannen. De afgelopen weken verschenen in de app en op...

Kommentare


bottom of page