top of page
  • Rode Draak

25 maart 2024

Het was een onrustige competitieavond.... er was niet alleen Wong aanwezig maar er waarde een boosaardige Gui ( geest ) rond. Die Gui ging van de ene tafel naar de andere en zorgde overal voor een valse Mahjong. Eerst aan de Bloementafel bij Tara, daarna was Marga aan de beurt aan de Drakentafel, Christine bij de Winden was toen de pineut. De Gui begon zelfs aan een tweede ronde langs de tafels en pakte Chris. Gelukkig kreeg daarna overal de Wong weer de overhand. Helaas voor de pechvogels, er werden veel strafpunten uitgedeeld.

Aan de Windentafel begon Margreet sterk, maar zakte toen terug naar een derde positie. Dankzij een mooie laatste hand haalde ze toch nog 2 punten. Marga had natuurlijk de pech van het bezoek van de Gui en eindigde met 1 punt, Marion kreeg helaas geen punten . Wie o wie zou dan de 4 punten hebben....ja hoor, Rik!

Ilse had zich voorgenomen om aan de Drakentafel met 4 punten naar huis te gaan, dat voornemen heeft ze keurig waar gemaakt. Het zat Ton in het begin niet mee, hij stond zelfs onder "Pipo", gelukkig voor hem kwam het geluk terug en werd hij tweede. Voor Christine restte 1 punt.

De Bloementafel was de plaats waar vooral Anita en Chris streden om de punten. Tara werd eerst bezocht door de plaaggeest, daarna zat het ook niet echt mee. Anita en Chris wilden allebei wel weer eens 4 punten halen. Helaas voor Anita, ondanks de valse Mahjong gaf Chris niet toe en bleef op kop, de 4 punten waren voor haar.

De stand in de competitie is nu gewijzigd. Ton en Rik zijn van plaats gewisseld, Rik is nu 1 en Ton nr 2 . Anita staat nu op de bronzen plek.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

8 april 2024

Deze avond waren er geen plaaggeesten aanwezig. Voor iedereen gold dus : May the Wong be with you. Aan de Windentafel was de Wong wel heel exclusief aanwezig voor Ilse. Joy, Margreet en Tara moesten h

11 maart 2024

De avond begon met rozen voor Ilse. Ze kreeg die van de mee-eters van vorige week maandag. Er waren 11 spelers op deze competitieavond aanwezig, bijna 3 volle tafels dus. Aan de Windentafel zaten Ilse

bottom of page