top of page
  • Rode Draak

26 februari 2024

Er waren 9 spelers gekomen om de punten van deze avond te verdelen. Het begon met de verrassende uitnodiging van Ilse om volgende week met elkaar te eten op het ROC. Dit werd natuurlijk enthousiast begroet. Er was ook lekkers, de zelfgemaakte fudge van Ton en de zieke Anita had cake meegegeven. Het zou sinasappelcake zijn, maar er werd toch over spacecake gemompeld... Toen spelen, het serieuze werk.


De Windentafel werd bezet door Ton, Tara en Rik. De laatste riep in het begin dat nu Anita zijn Wong niet blokkeerde (!), hij wel even winnen zou. Dat leek ook even te gaan gebeuren. Na de eerste twee ronden stond hij nog fijn voor, maar toen. Met een paar mooie selfpicks draaide Ton het spel om en werd de glorieuze winnaar van deze avond Rik kreeg als troost 2 punten, Tara eentje.


Aan de Drakentafel was de avond voor JoyB er eentje van: bijna! Bijna een prachtige 13 wezen, bijna een mooie.., bijna nog een mooie... Kortom, het zat JoyB niet mee. Christine en Chris wisselden van positie aan kop. Chris leek de strijd te winnen maar gaf de laatste hand aan Christine, die daarmee de winst binnen haalde.


De Bloementafel was duidelijk de plaats waarop Marga de dienst uitmaakte. Vanaf de eerste ronde ging ze aan de leiding en heeft die niet meer uit handen gegeven. Marion en Ilse hebben nog van alles geprobeerd, maar de voorsprong van Marga was te groot.


De kop van het klassement laat nu Ton nog steeds bovenaan zien met 16 punten, Daarna Marga op de tweede plaats en Rik op de derde. Allebei met 10 punten, maar Marga heeft dankzij haar eerder monsterscore en de mooie uitslag van deze avond meer mahjongpunten.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

8 april 2024

Deze avond waren er geen plaaggeesten aanwezig. Voor iedereen gold dus : May the Wong be with you. Aan de Windentafel was de Wong wel heel exclusief aanwezig voor Ilse. Joy, Margreet en Tara moesten h

25 maart 2024

Het was een onrustige competitieavond.... er was niet alleen Wong aanwezig maar er waarde een boosaardige Gui ( geest ) rond. Die Gui ging van de ene tafel naar de andere en zorgde overal voor een va

bottom of page