top of page

Welkom bij CLF Hondentraining en Gedragstherapie

Waar gaat het nu eigenlijk om? U neemt een hond in huis om een gezellig maatje te hebben. Om mee te spelen, te wandelen, met u samen te werken, om samen op de bank te liggen, lief en leed met u en eventueel uw gezin te delen, kortom, om er een innige band mee op te bouwen en dat graag zo’n jaar of tien lang. 

 

De hond die u als pup in huis haalt, verwacht hetzelfde van u. En ook een volwassen hond, die nieuw bij u in huis komt, hoopt op die hele speciale band. Maar u moet wel samen de spelregels leren. Want honden zijn nou eenmaal geen mensen. U zal elkaar moeten leren kennen. De hond u en u ook de hond. Dat kost tijd en inspanning en dat gaat niet vanzelf. C.L.F. Hondentraining helpt u daarbij. Via trainingen en theorielessen. Privé of in een groep.

En wat als u een hond heeft, die niet naar u luistert, niet die gezellige, betrouwbare vriend blijkt te zijn? Die misschien zelfs agressief is naar ander honden, naar kinderen of naar volwassenen? Die uw spullen stuk maakt, uw tuin volledig uitgraaft, onzindelijk is, de boel bij elkaar blaft? Waarschijnlijk niet wat u voor ogen stond, toen u de hond in huis nam. Jammer en vaak onnodig.

_DSC0951_kopiëren.jpg

Want gelukkig kunnen we daar heel veel aan doen. De meeste problemen kunnen met enige inspanning opgelost worden en waar dat niet lukt, kunnen we ze ombuigen naar een acceptabele vorm. Ook daar helpt C.L.F. Gedragstherapie u bij. Via gedragsspreekuren, therapieën en trainingen op maat.

 

C.L.F. Hondentraining en Gedragstherapie is opgericht door Kynologisch Gedragstherapeut Anita Neve.

bottom of page