top of page
  • Joy Bosman

De Reus van Rotterdam

Op zaterdag 20 april togen vier leden naar Pijnacker om daar de eer van het genootschap te verdedigen bij het Rotterdamse toernooi De Reus van Rotterdam. De wedstrijd was in twee groepen gesplitst; recreanten, waaronder Ton en Joy, en competitie spelers, Anita en Rik.  Elk heeft z'n eigen unieke reis door het toernooi beleefd. 


Anita stortte zich met vastberadenheid in de competitie, vastbesloten om haar vaardigheden te tonen en haar rivalen te overtreffen. Hoewel ze enkele tegenslagen tegenkwam in het begin, bleef ze volharden en paste ze haar strategieën naarmate de competitie vorderde zodanig aan dat zij met een overwinning bij de tweede en bij de laatste tafel toch in de top 10 eindigde.


Rik's reis door de competitie was een achtbaan, gekenmerkt door ups and downs. Hij had wat uitdagende tegenspelers maar slaagde erin om enkele opmerkelijke prestaties neer te zetten. 


Voor Ton was de competitie een kwestie van doorzetten en hopen op betere stenen, maar ondanks de tegenslagen bleef Ton genieten van een gezellige dag die goed verzorgd was door onze gastheren en -dames.  De ‘wong’ leek echter niet met Ton mee te werken deze dag!


Joy's reis door de competitie begon met moeilijkheden en voor de lunch stond zij helemaal onderaan de ranglijst. Ondanks de trage start, hield Joy vol en na de lunch begon ze punten binnen te halen. Toch liet ze een hand van de drie kleine draken liggen op tafel door mahjong te vroeg te roepen. Een betere focus is de volgende keer vereist.



0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page