top of page
  • Rode Draak

Valentijnstoernooi, 17-02-2024

Even over achten vertrokken 6 spelers richting Heemstede. Anita, Rik, Ton, Ilse, Marion en Chris gingen de clubeer verdedigen.

Zoals altijd moesten we eerst een nummer

trekken. Dat ging deze keer op een speciale

manier. Er waren prachtige, magnetische hartjes gemaakt, aan de achterkant was je loopnummer geplakt. Mooi en met oog voor detail gemaakt.


Daarna begon het echte werk. Er waren 34 tafels, dus 136 spelers, competitiespelers. en recreanten


Bij ons waren Anita en Rik de competitiespelers, de anderen recreatief. Het ging om 4 keer 1,5 uur spelen met pauzes tussendoor. Een lange dag dus. Zoals altijd zat de "Wong" soms mee en soms tegen . Uiteindelijk behaalde Anita de 13e plaats en Rik nr 27. Bij de recreanten Ton plaats 18, Chris 48, Ilse 53 en Marion 54.


Voor Chris was nog een speciale prijs, ze had de hoogste hand, 4 gesloten pungen met nog 5 losse punten totaal 69, en het was ook nog een selfpick zodat op het scoreformulier 231 punten bijgeschreven werden. Supergefeliciteerd Chris! De prijs; een mooi beschilderd dienblad met leuke koffiemokken, doneerde Chris aan het Genootschap.


Het was een leuk toernooi, uitstekend georganiseerd, goed verzorgd. Vooral alle zelf gebakken lekkernijen vielen in de smaak. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij.

En, van nu af en zijn er op de speelavonden te spotten:

Een gouden hanger van de groene draak, een zilveren hanger van de rode draak, oorhangers van de Oostenwind en een zilveren armbandje met de Oostenwind. Tja, de verleiding was te groot voor ons.....









0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page